Blog

Tartsa kézben pénzügyeit –  Ismerje meg az E-Alkusz alkalmazást!

Tartsa kézben pénzügyeit – Ismerje meg az E-Alkusz alkalmazást!

Ígéretünkhöz híven, örömmel mutatjuk be az E-Alkusz applikációt, ami augusztustól már a Dorado XXI ügyfelei számára is elérhetővé vált. Ez egy új, ügyfélbarát informatikai rendszer, amely számos hasznos és praktikus funkciót kínál. Tartsanak velünk, nézzük meg alaposabban, hogy mire való és milyen előnyöket biztosít a felhasználók számára.

Lakásbiztosítást köt egy nő egy ügynökkel.

Mitől jó egy lakásbiztosítás?

Akkor értékeljük igazán azt, hogy rendszeresen fizettük a lakásbiztosításunkat, amikor bekövetkezik egy káresemény. Persze, a teljes megkönnyebbüléshez az kell, hogy a biztosítótól kapott kártérítési összeg valóban fedezze az elszenvedett kárunkat. Ennek esélye pedig csak nagy körültekintéssel megkötött biztosítással növelhető.

Hitelmoratórium: malacpersely sebész maszkot visel.

Mire számíthatunk a hitelmoratórium után?

Becenevén törlesztési moratórium Magyarország egyik legjelentősebb járványügyi rendelkezése. Tulajdonképpen egy meghatározott időre vonatkozó állami rendelkezés, amely alatt a hitellel rendelkező adósok mentesülnek a törlesztőrészletek fizetése alól: tőke-, kamat-, és díjfizetési mentesülés.

Önerő és hitelfelvétel. Férfi kezet fog egy fiatal nővel

Önerő lakásvárláshoz - hogyan tudom előteremteni?

Volt idő, amikor önerő nélkül lehetett hitelt felvenni. Bármilyen hitelt. Sajnos, nem sajnos, ezek az idők elmúltak. Ma Magyarországon minden nagyobb összegű kölcsön felvételéhez szükség van átlagosan 20% önerőre. Minden hitelnél ez a helyzet? És vajon változhat ez a szám? Ha igen, mitől függ? Többek között ezeket a kérdéseket járjuk körbe legfrissebb cikkünkben.