Blog

Álláshirdetés - Ügyfélszolgálati munkatárs

Álláshirdetés - Ügyfélszolgálati munkatárs

A DORADO XXI. Hungary Kft. 2001-ben alakult, magyar tulajdonban lévő, független biztosításközvetítő cég. Vállalkozások, magánszemélyek, költségvetési intézmények és közhasznú szervezetek teljes biztosítási portfólióját kezeli.

Medvelesen a csángók földjén

Medvelesen a csángók földjén

Néhány hete jól megérdemelt csapatépítő tréningre indultunk a Dorado XXI összeszokott, egymást mindenben segítő kis kollektívájával. Miért választottuk úticélunknak Erdélyt és épp ezt a különleges programot? Milyen élményeket gyűjtöttünk? Kiderül a következő blogbejegyzésünkből. Fogadják szeretettel beszámolónkat!

Tartsa kézben pénzügyeit –  Ismerje meg az E-Alkusz alkalmazást!

Tartsa kézben pénzügyeit – Ismerje meg az E-Alkusz alkalmazást!

Ígéretünkhöz híven, örömmel mutatjuk be az E-Alkusz applikációt, ami augusztustól már a Dorado XXI ügyfelei számára is elérhetővé vált. Ez egy új, ügyfélbarát informatikai rendszer, amely számos hasznos és praktikus funkciót kínál. Tartsanak velünk, nézzük meg alaposabban, hogy mire való és milyen előnyöket biztosít a felhasználók számára.

Lakásbiztosítást köt egy nő egy ügynökkel.

Mitől jó egy lakásbiztosítás?

Akkor értékeljük igazán azt, hogy rendszeresen fizettük a lakásbiztosításunkat, amikor bekövetkezik egy káresemény. Persze, a teljes megkönnyebbüléshez az kell, hogy a biztosítótól kapott kártérítési összeg valóban fedezze az elszenvedett kárunkat. Ennek esélye pedig csak nagy körültekintéssel megkötött biztosítással növelhető.

Hitelmoratórium: malacpersely sebész maszkot visel.

Mire számíthatunk a hitelmoratórium után?

Becenevén törlesztési moratórium Magyarország egyik legjelentősebb járványügyi rendelkezése. Tulajdonképpen egy meghatározott időre vonatkozó állami rendelkezés, amely alatt a hitellel rendelkező adósok mentesülnek a törlesztőrészletek fizetése alól: tőke-, kamat-, és díjfizetési mentesülés.