Céges biztosítások

Vállalati vagyonbiztosítások

Minden cégméretre kínálunk egyedi biztosítási megoldásokat: céges ingatlanok mellett gépekre, termelőeszközökre, alapanyag és gyármánykészletekre, de akár készpénzre, vagy egyéb nevesített kockázatra is.

Akár székhelye, telephelye az adott ingatlan, akár saját vagy bérlemény sajnos abból kell kiindulni, hogy bármi megtörténhet. Természeti károk, emberek okozta kár, vagy előre nem látható veszteség egyaránt előfordulhat. Biztosítsa be vagyonát, hogy működőképes maradjon a vállalkozása. 

KOMBINÁLT CÉGES VAGYONBIZTOSÍTÁSOK

A vállalati vagyonbiztosítások jelentős része kombinált, az adott igényt, kockázatokat leginkább lefedő biztosítási csomag, mely vagyon-, és felelősségbiztosítást egyaránt tartalmazhat. 

A vállalati vagyonbiztosítás egy felelős cégvezetői  gondoskodás része, amely túlmutat a tényleges vagyoni elemeken, hiszen életek, egzisztenciák, karrierek megtartása a cél.

Vállalati vagyonbiztosítások

Magabiztosan és jó érzéssel beszélheti át velünk terveit

Pontosan az Ön igényeit tartjuk szem előtt. A legnagyobb kockázati lefedettséggel, a legkedvezőbb díjon juthat hozzá a legmegfelelőbb anyagi forrásokhoz.

Partnereink