Hitelek

Hitelek

Független hiteltanácsadóként a legelőnyösebb banki és hitelintézeti ajánlatok közül segítünk megtalálni az Ön számára ideális megoldást. Lakossági és céges hitelekkel, jelzáloghitelekkel, illetve államilag támogatott lakáshitelekkel egyaránt foglalkozunk.

Ehhez időt kell szánnunk a jelenlegi helyzetének és céljainak megértéséhez. Bárhová is szeretne eljutni, rendelkezünk olyan hiteltanácsadási szakértelemmel ahhoz, hogy eljuttassuk oda. Sikereink kulcsa a minden helyzetben megbízható kapcsolat.

Ingatlanhitel piaci alapon

Ingatlanvásárlás

Egy kis segítséggel mindenki megtalálhatja álomotthonát. Legyen szó családi házról vagy lakásról, mi minden esetben az Ön számára optimális megoldáson dolgozunk. Tapasztalatunk és tudásunk által segítünk Önnek a vásárláshoz megfelelő hitel vagy támogatás kiválasztásában és igénylésében. Velünk nem marad egyedül a kérdéseivel! Ha többet szeretne tudni a lehetőségekről, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tovább

Felújítás, korszerűsítés

Legyen szó festésről, burkolásról, vagy akár egy teljes fűtés rendszer korszerűsítéséről, mi tudjuk a megoldást! A felújítás nemcsak az ingatlan külseje miatt fontos, hanem sokat is spórolhatunk egy megfelelően elvégzett felújítással. A Dorado XXI segít Önnek a tökéletes hitel vagy támogatás felvételében. Mi végigkísérjük Önt a teljes folyamaton. Keressen minket bátran!

Tovább

Építés, bővítés

Több térre van szüksége a bővülő családjának, de tanácstalan milyen hitellehetőségei vannak? Mi segítünk! Tudta, hogy bővítési hitel nemcsak piaci kamatláb mellett, hanem állami támogatással is igénybe vehető? Ha szeretne többet tudni a további kedvezményekről, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal! Tegyük együtt otthonát még otthonosabbá!

Tovább

Államilag támogatott forrásait is szívesen intézzük

Otthonfelújítási támogatás 2021

Gyermekes családok figyelem! Ha lakás, családi ház újjáépítésen gondolkodnak, akkor érdemes számításba venni az Otthonfelújítási támogatást, ugyanis az állam megtéríti a felújítás maximum felét, akár 3 millió forintig. Akkor sem késő belevágni, ha már elkezdték a munkálatokat, ugyanis a költségeket elég utólag bemutatni. Ha nincs elegendő anyagi forrása és ha szeretné tudni hogyan igényelhet, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal!

Tovább

Babaváró hitel

Csökkentse a család bővülésével járó bizonytalanságot a Babaváró támogatással. Az akár 10 millió forintig felvehető, szabadon felhasználható hitelt kifejezetten fiatal párok gyermekvállalásának segítésére hozták létre. Kamatozása rendkívül kedvező, sőt, vissza nem térítendő támogatásként is felvehető. Érdeklődjön a részletekről már a családtervezés előtt.
Érdekli, hogy jogosult-e a támogatásra? Keresse munkatársunkat!

Tovább

CSOK

Gyermekkel rendelkező családok, vagy még tervező házaspárok számára érdemes fontolóra venni a Családi Otthonteremtési Kedvezményt. Akár új, akár használt lakásvásárlásról, építésről, bővítésről, tetőtér beépítésről van szó nagy segítség lehet. Akár 10 millió forint is igénybe vehető vissza nem térítendő támogatásként. Igényelhet mellé kedvezményes 3%-os kamatú hitelt is, maximum 15 millió forintig. A további részletekért keresse munkatársunkat!

Tovább

Falusi CSOK

CSOK már a kistelepüléseken is! Használt lakás vásárlásra és bővítésre igénybe vehető támogatás, 600 ezer forinttól akár 10 millió forintig. Élettársak, házastársak vagy gyermeküket egyedül nevelő szülők számára kivételes lehetőség az otthon megteremtésére. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérdezze munkatársunkat a további feltételekről!

Tovább

Szabadfelhasználású személy kölcsön

Személyi kölcsön

Hirtelen jött, nem várt kiadásaira a szabadfelhasználású kölcsön lehet a megoldás! Több mint két évtizedes tapasztalatunkat ajánljuk Önnek, hogy megtalálhassa a megfelelő megoldást pénzügyi gondjaira. Bármire van szüksége, mi segítünk! Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, hogy megtaláljuk Önnek az ideális kölcsönt a problémáira!

Tovább

Vállalati, vállalkozói hitelek

Támogatott hitelek

Ha vállalkozásának szüksége van egy kis induló tőkére vagy bármilyen más segítségre manapság rengeteg támogatás közül válogathat a piacon. Szerencsére több rendkívül kedvező kamatozású hitellel és támogatással segíti az állam a vállalkozásokat 2021-ben, úgyhogy nem kell amiatt aggódnia, hogy nem találunk az Ön igényeinek megfelelőt. Kérdezze munkatársunkat az Ön cégéhez leginkább illő konstrukcióról.

Tovább

Céges ingatlanhitel

Terjeszkedne cégével vagy fejlesztené vállalkozása infrastruktúráját, de nincs hozzá megfelelő anyagi tőkéje? Változatos céljaihoz alkalmazkodó hitel igénylésében segít a Dorado XXI! Akár 100 millió forint felvehető kölcsönt igényelhet, és munkatársunk a hitelfelvétel teljes folyamatán végigkíséri. Vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy megtudhassa milyen lehetőségei vannak!

Tovább

Beruházási hitelek

Átmeneti likviditási gondok vagy forgóeszköz készlet megvásárlása okoz gondot, vagy üzletrész vásárláson gondolkodik? Pont erre találták fel a beruházási hitelt. Különböző célokra, különböző futamidőkre, különböző hitelre van szükség. Ha nem biztos, hogy az Ön problémájára milyen hitel lenne a megoldás, keresse munkatársunkat, aki örömmel segít!

Tovább

Előfinanszírozási hitel

Szüksége van egy kis segítségre, a vissza nem térítendő támogatások finanszírozására? Van rá megoldásunk! Munkatársaink szívesen segítenek minden olyan vállalkozásnak, aki szeretne vagy már megigényelte a támogatását, de szüksége van tőkére vagy anyagi segítségre, amíg megérkezik a hitele. Vegye fel velünk a kapcsolatot a további információért!

Tovább

Mezőgazdasági hitelek

Mezőgazdaságban dolgozó egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok és őstermelők hitelek széleskörű palettájából válogathatnak, többek között forgóeszköz beszerzéshez, beruházásokhoz és fejlesztésekhez. Sőt, azok számára is tudunk ajánlani segítséget, akiknek nem a fő tevékenységük a mezőgazdaság, de alaptevékenységeik között szerepel. Ha szeretne többet megtudni a lehetőségekről, keresse munkatársunkat!

Tovább

Magabiztosan és jó érzéssel beszélheti át velünk terveit

Pontosan az Ön igényeit tartjuk szem előtt.
A legnagyobb kockázati lefedettséggel, a legkedvezőbb díjon juthat hozzá a legmegfelelőbb anyagi forrásokhoz.Kapcsolat