Tartsa kézben pénzügyeit – Ismerje meg az E-Alkusz alkalmazást!

Tartsa kézben pénzügyeit –  Ismerje meg az E-Alkusz alkalmazást!

Tartsa kézben pénzügyeit – Ismerje meg az E-Alkusz alkalmazást!

Biztosításra mindenkinek szüksége van. A legtöbbünket élethosszig segítenek, védenek a különböző biztosítások, a kötelezők és az ajánlottak egyaránt. Tudjuk, hogy hasznosak, ha bajba kerülünk, de legyünk őszinték: az ügyintézés nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaink közé. Bár azt is meg kell jegyeznünk, hogy a Dorado XXI kedves, barátságos és mosolygós munkatársai mindent megtesznek azért, hogy élménnyé varázsolják az erre fordított időt.

Hozza ki a legtöbbet a biztosításaiból!

Az E-Alkusz alkalmazást arra tervezték, hogy minél gyorsabb és egyszerűbb legyen a biztosításokkal kapcsolatos ügyintézés. Ugyanazon a felületen valamennyi biztosító összes terméke megtalálható, ráadásul a rendszer bárhol, bármikor, azonnal szakértő segítséget kínál, ha valami baj történik. Nincs szükség hozzá másra, csak egy Androidos vagy iOS okostelefonra és internetkapcsolatra.

A biztosításokkal időnként mindenféle problémák adódhatnak, amik sok bosszúságot okozhatnak. Előfordulhat például, hogy a megkötött biztosításnál kedvezőbb díjú vagy jobb szolgáltatásról hallunk, de nincs arra időnk, hogy alaposabban utánanézzünk a kondícióknak, kiválasszuk a legmegfelelőbb opciót és biztosítót váltsunk. Amikor meg épp minden rendben van az életünkben, akkor nem igazán foglalkozunk a biztosítással – nem csoda, ha az sem jut eszünkbe, hogy mikor kell befizetni az esedékes díjakat. Akadnak olyan több biztosítással rendelkező ügyfelek is, akik arra sem emlékeznek, hogy melyik szolgáltatásra melyik biztosítóval szerződtek, ill. díjrendezett-e a biztosításuk. Amikor pedig igazán szükségük lenne a biztosító segítségére, mert kisebb-nagyobb kár éri őket vagy bajba kerülnek, akkor nem tudják, hogy aktuálisan mit is kell tenniük vagy kihez forduljanak.  

Felejtse el a problémákat, ismerje meg az E-Alkusz előnyeit! 

Amennyiben Ön letölti az E-Alkusz alkalmazást, minden megkötött biztosítási szerződését áttekintheti az okostelefonján. Az app a beállításoknak megfelelően figyelmezteti a fizetési határidőkre, s ha szükséges, akár többször is értesíti, hogy ne felejtse el befizetni a díjakat. Ha épp arra van szüksége, akkor az app megkeresi a legkedvezőbb szerződéseket az évfordulós váltásról és az új szerződés megkötésében is támogatja Önt. Ami pedig kétségkívül a legfontosabb: kár esetén azonnal szakértő segítséget biztosít.

Mit is tud az „alkusz”?

A szó jelentése egyértelmű, de talán nem mindenki tudja, hogy mire számíthat, ha alkuszra bízza biztosítási ügyeit. Az alábbi bekezdésben röviden összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.

·         Függetlenek vagyunk – egyik pénzintézethez sem tartozunk, de mindegyikkel kapcsolatban állunk, így valóban azt a szolgáltatást ajánljuk, ami Önnek a legkedvezőbb.

·         Az ügyfelet képviseljük, nem a biztosítót – Öntől kapunk megbízást, ezért az Ön érdekeit képviseljük.

·         Díjmentesen adunk tanácsot az ügyfeleinknek.

·         Segítünk a biztosításkötésben és a kárrendezésben: Önnel egyeztetve megtaláljuk a legmegfelelőbb konstrukciót, s ha valami baj történik, szakszerű tanácsadással felgyorsítjuk a kárrendezést.

·         Több, mint 30 pénzintézet kínálatát ismerjük alaposan, még a kondíciók apró betűs részeit is. Mindenki számára megtaláljuk a legkedvezőbb ár-érték arányú szolgáltatást, ezzel sok időt megspórolunk Önnek.  

Miért érdemes letölteni az E-Alkusz appot?

A számos funkciót kínáló E-Alkusz lényege, hogy személyre szabottan segítse a felhasználók biztosítási ügyeinek intézését. A funkciók közül mindenki kiválaszthatja azokat, amelyek a számára a leghasznosabbak. Tekintsük át a legfontosabb funkciókat:

Az E-Alkusz

·         a legtöbb biztosító és 10 bank ajánlatait gyűjtötte össze, hogy Ön a legjobbat választhassa közülük,

·         segítségével egy felületen láthatja a különböző biztosítókkal kötött szerződéseit,

·         kárbejelentés esetén szakértőkkel segíti Önt a gyors és zökkenőmentes ügyintézésben,

·         prémium kárszolgáltatásokat kínál (például saját „kárdoktora” lehet, autószállítással, jogi képviselettel),

·         több biztosító utasbiztosításait kínálja gyorsan, egyszerűen, papírmentesen, bankkártyás fizetéssel.

 

Ha mindez nem lenne elég, az E-Alkusz még több különleges funkcióval könnyíti meg a felhasználók mindennapjait:

·         Digitális irattrezorként szolgál, hogy fontos iratai mindig kéznél legyenek

·         Díjfizetési és évfordulós értesítéseket küld, hogy ne maradjon biztosítás nélkül és ne szalassza el a jó lehetőségeket

·         Azonnali, kényelmes kártyás díjfizetést tesz lehetővé a legtöbb biztosító felé

·         Meglévő szerződéseit is regisztrálhatja az alkalmazásban

·         Aktuális szakmai híreket továbbít, például értesít a biztosítók legújabb akcióiról

·         Élő chat funkciót tesz lehetővé az Ön e-alkuszával

·         Azonnali segítséget nyújt bármilyen biztosítási probléma esetén

·         Papírmentes szerződéskötést, digitális ügyintézést kínál

·         Viharriasztást biztosít, hogy segítsen megelőzni a károkat

·         Egy gombnyomásra új ajánlatokat küld

·         Azonnali segítséget nyújt a külföldi utazások során is

 

Felkeltettük az érdeklődését? Töltse le most a díjmentes E-Alkusz alkalmazást!

 

 

Sokfélék vagyunk és ez így van jól. Akkor se keseredjen el, ha azok közé tartozik, akik nem igazodnak el a digitális világban, vagy nincs kedvük egy újabb alkalmazással bíbelődni, bármilyen hasznosnak tűnik is. A Dorado XXI csapatára mindig számíthat. Ha azt szeretné, akkor továbbra is valós személy segítségét kérheti a biztosítási ügyeivel kapcsolatosan. Kollégáink örömmel várják új és régi ügyfeleink jelentkezését. Önnek miben segíthetünk?