Biztosítások

 

Személybiztosítások

Életbiztosítás

A kockázati életbiztosítással gondoskodhat családjáról, ha Ön már nem segíthet nekik. Beválthatja ígéreteit és megóvhatja őket a második legrosszabbtól, az anyagi veszteségektől.

Tovább

Nyugdíjbiztosítás

A nyugdíjas évekhez társulhat egyfajta anyagi bizonytalanság érzése. Tény, hogy aki nem gondoskodik magáról idejében, aki nem veszi a saját kezébe most az irányítást, az valóban előnytelenebb helyzetbe kerülhet. Segítünk előre megtervezni az anyagi biztonságát.

Tovább

Utasbiztosítás

Utazás közben fokozott védelemre van szükség. Egy külföldi nyaralás során a egy baleset, betegség, vagy kórházi tartózkodás könnyen anyagi rémálommá válhat. Nem csak egy esetleges gyógykezelés, egy életmentő műtét, de a mentési, hazaszállítási költségek számlája is akár tízmilliós költség is lehet. Élvezze gondtalanul a pihenést, a kalandokat, de egy napig se kockáztasson!

Tovább

Csoportos balesetbiztosítás

Váratlan események (betegség, baleset, haláleset) bekövetkezte esetén azonnali segítséget nyújtanak az alkalmazottak, vagy családtagjaik számára. A cégen belül több csoport is létrehozható, igazodva a munkavállalók tevékenységéhez és a szervezeti struktúrában elfoglalt pozíciójukhoz. Akár 24 órás és egész világra kiterjedő biztosítási védelem is kialakítható.

 

Tovább

Csoportos egészségbiztosítás

A vállalatok számára egyre inkább előtérbe kerül dolgozóik egészségi állapotának megóvása, amely hatással van a cégek hosszú távú és eredményes működésére. Emberközpontú, korszerű, hatékony eszköze munkaerő megtartásának és megbecsülésének. Egyértelmű kifejezése a munkaadó felelős szemléletének, gondoskodásának.

Tovább

Egészségbiztosítás

A magas színvonalú egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés mindenkinek természetes igénye. Szeretne Ön is gyors és minőségi ellátást várólisták és hálapénz nélkül? 

Megfelelő és megfizethető szolgáltatásokra nyílik lehetősége, amelynek keretében szűrési, egészségmegőrzési szolgáltatásokra is jogosulttá válhat.Tovább

Balesetbiztosítás

Balesetek akkor is, ott is történhetnek, amikor a legkevésbé számít rájuk.

Ha Ön akár csak ideiglenesen is munkaképtelen lesz, az anyagilag nagyon megterhelő, sőt a felépülése plusz költségek sorát jelenti. 

Egy jól megkötött balesetbiztosítás pénzügyi védelmet nyújthat Önnek, vagy vállalkozásának mindaddig, amíg újra munkába áll.

Tovább

Vagyonbiztosítások

Lakásbiztosítás

Otthona védi szeretteit. De ki védi az otthonát? Egy körültekintően megkötött ház-, vagy lakásbiztosítással biztos lehet benne, hogy otthona és értékei biztonságban vannak. 

Gondoskodunk arról, hogy biztosítási védelme folyamatosan megfeleljen az Ön igényeinek és az ingatlan reális értéken és módon legyen védett.

 

Ahol nincs mindig személyesen jelen, vagy ahol bérlőkre bízza az ingatlanát, ott fokozott óvintézkedéseket kell tennie. Ennek része, hogy megfelelően biztosítja, hiszen kár esetén kell valaki, aki a bajban Ön mellett áll. Hasonlítsuk össze együtt, mi képviselné a legjobban az Ön érdekeit!

 

Tovább

Gépjármű biztosítások

Kötelező biztosítás

A törvény szerint mindenképpen szükséges, ám jelentős eltérések vannak a különböző biztosítók ajánlatai között. Ha szeretné szakértővel összehasonlítani a lehetőségeket, megtalálni az Önnek legjobbat, érdemes ezt személyesen megtenni nálunk. Különösen igaz ez akkor, ha volt biztosítási eseménye az elmúlt időszakban.

Tovább

CASCO biztosítás

Az érték az utakon is érték! Casco biztosítása sokoldalúan, igényei szerint védi az autóját, így biztonságban tartja Önt szeretteit, értékeit, sportfelszerelését, sőt akár a kutyáját is. Törés, lopás, elemi károk: tűz, vihar, hó és jég okozta kár, kátyúkár, illetve egyéb sérülésekre köthető. Sokféle kiegészítéssel teheti személyessé, igényei, szokásai szerint.

Tovább

GAP biztosítások

Ha új autót vesz, akkor annak a legnagyobb értékvesztése az első 3 évben lesz. Bármely más autóbiztosítás teljes megsemmisülés, vagy lopás esetén a valós korának megfelelő értéket fizet. Ha van GAP biztosítása is a CASCO mellett, akkor megkaphatja a teljes összeget, amennyiért az autóját újkorában vette, vagyis az értékvesztési a különbözetet is. Így tud leggyorsabban egy új autóhoz jutni, ha az előző totálkáros lett, vagy ellopták. Még egy nem elhanyagolható szempont: banki hitelre, finanszírozásra vásárolt gépjármű esetén is meglesz a fedezete, megvédi a felesleges eladósodástól.

Tovább

Flotta biztosítások

5 autó feletti járműparkra egyedi ajánlattal kedvezményes autó és haszongépjármű biztosításokat kínálunk. Rugalmas, akár moduláris részekből is összeállhat, követi flottája állapotát és összetételét.

Előnyei:

  • kedvezőbb lehet a díjszabása
  • egyszerre vannak a biztosítási évfordulói és mi időben szamon tartjuk
  • egyszerűbb lesz az adminisztrációja, mi intézzük a felmerülő ügyeket: flotta létszám ki és bejelentése, díjrendezettség ellenőrzése, igazolások kérése stb.
  • kárügyintézésben is számíthat a segítségünkre

 

Gyors ügyintézéssel, egyszerűsített, precíz kárrendezéssel és extra ajánlatokkal honoráljuk bizalmát, segítjük cégét az utakon.

Tovább

DAS - a jogvédelem
A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. jogvédelmi biztosításai keretében elősegíti azt, hogy Ön érvényesíteni tudja a jog területén jogos érdekeit, és a szerződésben meghatározott biztosítási összegig viseli az ehhez szükséges költségeket. A jogvédelmi biztosítás célja a biztosított jogi érdekének megóvása, lehetőség szerint szakszerű tanácsadás segítségével peren kívül, gyors, békés úton. Ha az eljárás lefolytatásához szükséges, a Biztosító megfelelő tapasztalattal rendelkező jogászt javasol a biztosított képviseletére, de Önnek jogában áll  képviselőjét szabadon megválasztani.
 
Szolgáltatásai az alábbi formában elérhetőek:
  • Tanácsadás: egyszeri elvi állásfoglalás
  • Peres és peren kívüli képviselet: a biztosított ez irányú meghatalmazása alapján támogatása illetve képviselete az ellenérdekű féllel szemben
  • Költségek viselése: a szerződésben meghatározottak szerint a biztosított jogi érdekeinek védelmével összefüggésben szükségszerűen felmerülő költségek átvállalása

Tovább

Céges biztosítások

Bérlői, vagy bérbeadói felelősségbiztosítás

A kiadásban mindkét félnek rejlik kockázat. A bérleti szerződésben vállalt feltételek megsértése nyomán keletkezett károk fedezésére érdemes előre gondolnia. Lehet ingatlanra, vagy nagyértékű ingóságra is kötni. A pontos feltételek, kockázatok, illetve fedezetetek ismeretében segítünk, hogy mind a két fél bizalomteli, nyugodt légkörben végezhesse azt, amire szerződött.

 

Tovább

Szolgáltató felelősségbiztosítás

Szolgáltató cégekre szabott biztosítás, amely fedezetet nyújt a szerződésben vállaltak nem megfelelő, vagy elmaradt teljesítése által okozott károkra, mely a szerződésén kívüli felekre is kiterjed. Vagyoni károk fedezésére és nem vagyoni károk nyomán megítélt sérelemdíj megfizetésére egyaránt biztonságos védelmet ad cégének.

 

Tovább

Munkáltatói felelősségbiztosítás

Nem csak védőfelszerelés kell, hanem anyagi védőháló is! Munkahelyi balesetek, egészségkárosodások a legkörültekintőbb technológiák és védelmi rendszerek használata mellett is bekövetkezhetnek. Egy munkahelyi baleset, vagy technológiai hiba utáni kártérítés összege akár tízmilliós összeg is lehet, amibe beleroppanhat a cég. Okosan megkötött felelősségbiztosítással mindez megelőzhető.

Tovább

Termékfelelősség

Ön, mint gyártó, importőr, vagy kereskedő felelős azért, amit forgalmaz, legyen az alapanyag, alkatrész vagy végtermék. Ha a terméke bizonyítható módon másnak kárt, vagy egészségkárosodást okoz, azt nehéz kivédeni és nagy összegű kártérítési perek indulhatnak. A legjobb védelem Önnek, védelem a termékének, márkája jó hírének, ha van ez ellen megfelelő biztosítása.

 

Tovább

Környezetszennyezési felelősségbiztosítás

A környezetre veszélyes anyagok, gázok, vegyszerek, melléktermékek, veszélyes hulladékok a vállalkozása létére is veszélyt jelentenek, ha valami módon a levegőbe, vízbe, vagy a szabadba kerülnek. A természetkárosítás helyreállítása, a terület megtisztítása hatalmas költség! Több embert érintő egészségkárosodás miatt indított perekben mindig hatalmas összegekről van szó. Ha veszélyes anyagokat gyárt, vagy ezekkel dolgozik, keressen minket, van megfelelő védelem!

Tovább

Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítás

Emberek vannak minden poszton és aki dolgozik, az hibázhat is. A vezetők döntései nyomán keletkezhetnek károk, melyek az anyagiakon túl a cég hírnevét, sőt működését is veszélyeztethetik. Lehet ügyvezető, igazgatósági tagok, tulajdonosok - ahány cég, annyiféle kockázat és megoldás létezhet. Jogvédelemre, kárenyhítésre, szakértői költségekre, anyagi kárigényekre, cégautó pótlására stb. is kiterjedhet.

 

Tovább

Vállalati vagyonbiztosítások

Minden cégméretre kínálunk egyedi biztosítási megoldásokat: céges ingatlanok mellett gépekre, termelőeszközökre, alapanyag és gyármánykészletekre, de akár készpénzre, vagy egyéb nevesített kockázatra is.

Akár székhelye, telephelye az adott ingatlan, akár saját vagy bérlemény sajnos abból kell kiindulni, hogy bármi megtörténhet. Természeti károk, emberek okozta kár, vagy előre nem látható veszteség egyaránt előfordulhat. Biztosítsa be vagyonát, hogy működőképes maradjon a vállalkozása. 

KOMBINÁLT CÉGES VAGYONBIZTOSÍTÁSOK

A vállalati vagyonbiztosítások jelentős része kombinált, az adott igényt, kockázatokat leginkább lefedő biztosítási csomag, mely vagyon-, és felelősségbiztosítást egyaránt tartalmazhat. 

A vállalati vagyonbiztosítás egy felelős cégvezetői  gondoskodás része, amely túlmutat a tényleges vagyoni elemeken, hiszen életek, egzisztenciák, karrierek megtartása a cél.

Tovább

Magabiztosan és jó érzéssel beszélheti át velünk terveit

Pontosan az Ön igényeit tartjuk szem előtt.
A legnagyobb kockázati lefedettséggel, a legkedvezőbb díjon juthat hozzá a legmegfelelőbb anyagi forrásokhoz.Kapcsolat