Rólunk

 
Küldetésünk

Nem tudhatjuk, kinek mit hoz az élet, de sokat tehetünk azért, hogy a változó világban biztonságban érezzük magunkat és a szeretteinket. Biztosítási alkuszként segítünk felkészülni a nehéz helyzetekre – a DORADO XXI. Hungary Kft. munkatársainak szakértelmére mindig számíthat, bárhogyan alakulnak is a dolgai. Díjmentes szolgáltatásainkkal segítünk megtalálni a legjobb kondíciókat kínáló személy-, egészség-, vagyon- és gépjármű-biztosításokat, így időt és pénzt spórolunk meg Önnek. A vállalkozók és cégvezetők munkáját is megkönnyítjük: ha Önnek céges felelősségbiztosításra vagy vállalati vagyonbiztosításra van szüksége, tapasztalt kollégáink támogatásával a legjobb döntést hozhatja meg.

Hogyan dolgozunk?

Megbízóink valós kockázatainak elemzése és a biztosítók ajánlatainak összehasonlítása alapján teszünk javaslatot. Érdemi döntésekhez adunk segítséget, független szempontokat. Arra törekszünk, hogy Ön a legnagyobb kockázati lefedettséggel, a legkedvezőbb áron jusson hozzá a céljainak legmegfelelőbb biztosításhoz.

2022. augusztus 1-től új fejezet kezdődött a DORADO XXI. Hungary Kft. életében. A biztosítási szektor kihívásainak és a törvényi elvárásoknak való maradéktalan megfelelés arra késztetett bennünket, hogy erőinket egyesítve integrálódjunk a PANNON-SAFE Kft.-vel.  

Mit jelent ez a gyakorlatban?

  • A DORADO XXI. Kft. ügyfelei biztosítási szerződéseinek kezelési jogát a PANNON-SAFE KFT-re ruházta át. A „kezelési jog átruházása” egy jogi formula (jogokkal és kötelezettségekkel), de a napi működésünket ez nem érinti. Továbbra is a DORADO XXI. Hungary Kft. kezeli saját ügyfelei szerződéseit.
  • Az egyesülés ügyfeleink számára semmilyen tennivalóval vagy hátránnyal nem jár, anyagi terhet nem jelent, kizárólag további előnyöket biztosít.
  • Ügyfeleink biztosítási szerződése és biztosításának feltételei nem változnak.
  • Ugyanazokkal a kedves, mosolygós üzletkötőkkel találkozhat ezután is, mint korábban.
  • Ügyfeleink számára elérhetővé vált egy modern, ügyfélbarát informatikai rendszer, az E-Alkusz, amely számos hasznos funkciót kínál.

Miért érdemes minket választania?

  • Cégünk egy összeszokott, tapasztalt csapat. Munkánk a hivatásunk is, melyben a szakértelem és a precizitás mellett rendkívül fontos az empátia.
  • Kiemelkedően fontos a biztonságot adó jelenlét. Akinek nálunk van szerződése, számíthat rá, hogy évente legalább egyszer, a forduló előtt 2 hónappal felkeressük.
  • Ha biztosítási esemény következik be vagy kár éri ügyfelünkként, akkor igény esetén részt veszünk a kárrendezés folyamatában.

Kérdéseivel keresse üzletkötőinket!

 

4500
kezelt szerződés
2700
ügyfél
28
év szakmai tapasztalat
527
millió Ft kezelt díj
Egyed Györgyi

Egyed Györgyi

Cégvezető, alapító tulajdonos
Biztosítás és Hitel

Varga-Pinczel Zsófia

Varga-Pinczel Zsófia

Értékesítési vezető
Biztosítás és Hitel

Krupa Andrea

Krupa Andrea

Irodavezető
Biztosítás és Hitel

Szabóné Takács Zita

Szabóné Takács Zita

Értékesítési munkatárs
Biztosítás és Hitel

Miért minket választottak ügyfeleink?

A Face Team Akrobatikus Sportszínház életében gyakran előfordul, hogy egy hirtelen hétköznap délelőtti tárgyalás eredményeként ráébredünk, másnap Hong Kong-ba vagy még messzebb kell utaznia 6-7 fellépőnknek, komoly extra poggyász armadával. Ilyen és ehhez hasonló extrém helyzetekben is tudunk utasbiztosítást kötni Györgyiékkel, melyet utólag is köszönünk és a jövőben is igénybe fogunk venni.

Döbörhegyi Balázs - Ügyvezető
Döbörhegyi Balázs - Ügyvezető

Azt szeretem, ha egy szolgáltató cég helyettem gondolkodik néha, ha felhívja a figyelmemet olyasmire, amire én nem gondolnék, hiszen nem azon a területen vagyok szakember. A Dorado XXI munkatársai ilyenek. Sok pénzt takarítottam meg a segítségükkel!

Csiby Ágnes
Csiby Ágnes

Ahogy a reklámok is mondják, ennyi ember nem tévedhet! Egy gyors és precíz szakembert ismertem meg, akivel a szakmai tudása miatt megnyugtató, az emberi kedvessége miatt pedig öröm együttműködni.

Mideczki Ágnes
Mideczki Ágnes

A biztosítás olyan, mint egy hangverseny, ha a zenekar nem hangolja fel a hangszereit kellő gondossággal, fájó füllel és kellemetlen élményekkel távozunk a koncert után.

Gintli Sándor ügyvezető
Gintli Sándor ügyvezető

Ami Györgyiről mindig eszembe jut, és legjobb szándékkal ajánlom személyét mindenki figyelmébe: Az üzletemberek legjobb erénye a megbízhatóság, a felkészültség és az átlagnál nagyobb tolerancia. Ez adja a legnagyobb biztonságot az üzleti kapcsolatokban. Ez Ő! Olyan, mint egy ezüst vonalzó: nemes és egyenes!                         

Tonk Emil
Tonk Emil

Az ÉLET Isten ajándéka, melynek biztosítását az ember csak egy Angyalra bízhatja. Én ezt tettem.

Avidor András
Avidor András