Rólunk

Csapatunk - Dorado XXI

Kik vagyunk

Filozófiánk: ügyfélközpontúan gondolkozunk, nem terméket látunk, hanem embereket változó élethelyzetekben.

A biztosítás ígéret és remény egyszerre. Reméljük, hogy soha nem következik be az esemény, amire kötjük, de ígérjük, hogy ha mégis megtörténik, akkor segítséget nyújt és (legalábbis anyagilag) túl tud lépni rajta.

Megbízóink valós kockázatainak elemzése és a biztosítók ajánlatainak összehasonlítása alapján teszünk javaslatot. Érdemi döntésekhez adunk segítséget, független szempontokat. Arra törekszünk, hogy Ön a legnagyobb kockázati lefedettséggel, a legkedvezőbb áron jusson hozzá az adott céljának legmegfelelőbb biztosításhoz, illetve hitelhez.

Cégünk egy összeszokott, tapasztalt csapat
Munkánk a hivatásunk is, melyben a szakértelem és a precizitás mellett rendkívül fontos az empátia.

Kiemelkedően fontos a biztonságot adó jelenlét
Akinek nálunk van a szerződése, biztos, hogy évente legalább egyszer, a forduló előtt 2 hónappal felkeressük. Ha biztosítási eseménye, kára van, akkor kérése szint gondoskodunk is Önről.

Ez annyira igaz, hogy sokan ha történt valami a kocsijukkal, minket hívnak először és nem az autómentőt!

4500
kezelt szerződés
2700
ügyfél
28
év szakmai tapasztalat
527
millió Ft kezelt díj
Egyed Györgyi

Egyed Györgyi

Cégvezető, alapító tulajdonos
Biztosítás és Hitel

Szabóné Takács Zita

Szabóné Takács Zita

Értékesítési munkatárs
Biztosítás és Hitel

Mogyorósi Andrea

Mogyorósi Andrea

Kiemelt biztosítási tanácsadó
Biztosítás és Hitel

Lendvai Andrea

Lendvai Andrea

Kiemelt biztosítási tanácsadó
Biztosítás

Miért minket választottak ügyfeleink?

A Face Team Akrobatikus Sportszínház életében gyakran előfordul, hogy egy hirtelen hétköznap délelőtti tárgyalás eredményeként ráébredünk, másnap Hong Kong-ba vagy még messzebb kell utaznia 6-7 fellépőnknek, komoly extra poggyász armadával. Ilyen és ehhez hasonló extrém helyzetekben is tudunk utasbiztosítást kötni Györgyiékkel, melyet utólag is köszönünk és a jövőben is igénybe fogunk venni.

Döbörhegyi Balázs - Ügyvezető
Döbörhegyi Balázs - Ügyvezető

Azt szeretem, ha egy szolgáltató cég helyettem gondolkodik néha, ha felhívja a figyelmemet olyasmire, amire én nem gondolnék, hiszen nem azon a területen vagyok szakember. A Dorado XXI munkatársai ilyenek. Sok pénzt takarítottam meg a segítségükkel!

Csiby Ágnes
Csiby Ágnes

Ahogy a reklámok is mondják, ennyi ember nem tévedhet! Egy gyors és precíz szakembert ismertem meg, akivel a szakmai tudása miatt megnyugtató, az emberi kedvessége miatt pedig öröm együttműködni.

Mideczki Ágnes
Mideczki Ágnes

A biztosítás olyan, mint egy hangverseny, ha a zenekar nem hangolja fel a hangszereit kellő gondossággal, fájó füllel és kellemetlen élményekkel távozunk a koncert után.

Gintli Sándor ügyvezető
Gintli Sándor ügyvezető

Ami Györgyiről mindig eszembe jut, és legjobb szándékkal ajánlom személyét mindenki figyelmébe: Az üzletemberek legjobb erénye a megbízhatóság, a felkészültség és az átlagnál nagyobb tolerancia. Ez adja a legnagyobb biztonságot az üzleti kapcsolatokban. Ez Ő! Olyan, mint egy ezüst vonalzó: nemes és egyenes!                         

Tonk Emil
Tonk Emil

Az ÉLET Isten ajándéka, melynek biztosítását az ember csak egy Angyalra bízhatja. Én ezt tettem.

Avidor András
Avidor András