Személybiztosítások

 
Életbiztosítás

A kockázati életbiztosítással gondoskodhat családjáról, ha Ön már nem segíthet nekik. Beválthatja ígéreteit és megóvhatja őket a második legrosszabbtól, az anyagi veszteségektől.

Tovább

Nyugdíjbiztosítás

A nyugdíjas évekhez társulhat egyfajta anyagi bizonytalanság érzése. Tény, hogy aki nem gondoskodik magáról idejében, aki nem veszi a saját kezébe most az irányítást, az valóban előnytelenebb helyzetbe kerülhet. Segítünk előre megtervezni az anyagi biztonságát.

Tovább

Utasbiztosítás

Utazás közben fokozott védelemre van szükség. Egy külföldi nyaralás során a egy baleset, betegség, vagy kórházi tartózkodás könnyen anyagi rémálommá válhat. Nem csak egy esetleges gyógykezelés, egy életmentő műtét, de a mentési, hazaszállítási költségek számlája is akár tízmilliós költség is lehet. Élvezze gondtalanul a pihenést, a kalandokat, de egy napig se kockáztasson!

Tovább

Csoportos balesetbiztosítás

Váratlan események (betegség, baleset, haláleset) bekövetkezte esetén azonnali segítséget nyújtanak az alkalmazottak, vagy családtagjaik számára. A cégen belül több csoport is létrehozható, igazodva a munkavállalók tevékenységéhez és a szervezeti struktúrában elfoglalt pozíciójukhoz. Akár 24 órás és egész világra kiterjedő biztosítási védelem is kialakítható.

 

Tovább

Csoportos egészségbiztosítás

A vállalatok számára egyre inkább előtérbe kerül dolgozóik egészségi állapotának megóvása, amely hatással van a cégek hosszú távú és eredményes működésére. Emberközpontú, korszerű, hatékony eszköze munkaerő megtartásának és megbecsülésének. Egyértelmű kifejezése a munkaadó felelős szemléletének, gondoskodásának.

Tovább

Egészségbiztosítás

A magas színvonalú egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés mindenkinek természetes igénye. Szeretne Ön is gyors és minőségi ellátást várólisták és hálapénz nélkül? 

Megfelelő és megfizethető szolgáltatásokra nyílik lehetősége, amelynek keretében szűrési, egészségmegőrzési szolgáltatásokra is jogosulttá válhat.Tovább

Balesetbiztosítás

Balesetek akkor is, ott is történhetnek, amikor a legkevésbé számít rájuk.

Ha Ön akár csak ideiglenesen is munkaképtelen lesz, az anyagilag nagyon megterhelő, sőt a felépülése plusz költségek sorát jelenti. 

Egy jól megkötött balesetbiztosítás pénzügyi védelmet nyújthat Önnek, vagy vállalkozásának mindaddig, amíg újra munkába áll.

Tovább

Magabiztosan és jó érzéssel beszélheti át velünk terveit

Pontosan az Ön igényeit tartjuk szem előtt.
A legnagyobb kockázati lefedettséggel, a legkedvezőbb díjon juthat hozzá a legmegfelelőbb anyagi forrásokhoz.Kapcsolat