Gépjármű biztosítások

 
Kötelező biztosítás

A törvény szerint mindenképpen szükséges, ám jelentős eltérések vannak a különböző biztosítók ajánlatai között. Ha szeretné szakértővel összehasonlítani a lehetőségeket, megtalálni az Önnek legjobbat, érdemes ezt személyesen megtenni nálunk. Különösen igaz ez akkor, ha volt biztosítási eseménye az elmúlt időszakban.

Tovább

CASCO biztosítás

Az érték az utakon is érték! Casco biztosítása sokoldalúan, igényei szerint védi az autóját, így biztonságban tartja Önt szeretteit, értékeit, sportfelszerelését, sőt akár a kutyáját is. Törés, lopás, elemi károk: tűz, vihar, hó és jég okozta kár, kátyúkár, illetve egyéb sérülésekre köthető. Sokféle kiegészítéssel teheti személyessé, igényei, szokásai szerint.

Tovább

GAP biztosítások

Ha új autót vesz, akkor annak a legnagyobb értékvesztése az első 3 évben lesz. Bármely más autóbiztosítás teljes megsemmisülés, vagy lopás esetén a valós korának megfelelő értéket fizet. Ha van GAP biztosítása is a CASCO mellett, akkor megkaphatja a teljes összeget, amennyiért az autóját újkorában vette, vagyis az értékvesztési a különbözetet is. Így tud leggyorsabban egy új autóhoz jutni, ha az előző totálkáros lett, vagy ellopták. Még egy nem elhanyagolható szempont: banki hitelre, finanszírozásra vásárolt gépjármű esetén is meglesz a fedezete, megvédi a felesleges eladósodástól.

Tovább

Flotta biztosítások

5 autó feletti járműparkra egyedi ajánlattal kedvezményes autó és haszongépjármű biztosításokat kínálunk. Rugalmas, akár moduláris részekből is összeállhat, követi flottája állapotát és összetételét.

Előnyei:

  • kedvezőbb lehet a díjszabása
  • egyszerre vannak a biztosítási évfordulói és mi időben szamon tartjuk
  • egyszerűbb lesz az adminisztrációja, mi intézzük a felmerülő ügyeket: flotta létszám ki és bejelentése, díjrendezettség ellenőrzése, igazolások kérése stb.
  • kárügyintézésben is számíthat a segítségünkre

 

Gyors ügyintézéssel, egyszerűsített, precíz kárrendezéssel és extra ajánlatokkal honoráljuk bizalmát, segítjük cégét az utakon.

Tovább

DAS - a jogvédelem
A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. jogvédelmi biztosításai keretében elősegíti azt, hogy Ön érvényesíteni tudja a jog területén jogos érdekeit, és a szerződésben meghatározott biztosítási összegig viseli az ehhez szükséges költségeket. A jogvédelmi biztosítás célja a biztosított jogi érdekének megóvása, lehetőség szerint szakszerű tanácsadás segítségével peren kívül, gyors, békés úton. Ha az eljárás lefolytatásához szükséges, a Biztosító megfelelő tapasztalattal rendelkező jogászt javasol a biztosított képviseletére, de Önnek jogában áll  képviselőjét szabadon megválasztani.
 
Szolgáltatásai az alábbi formában elérhetőek:
  • Tanácsadás: egyszeri elvi állásfoglalás
  • Peres és peren kívüli képviselet: a biztosított ez irányú meghatalmazása alapján támogatása illetve képviselete az ellenérdekű féllel szemben
  • Költségek viselése: a szerződésben meghatározottak szerint a biztosított jogi érdekeinek védelmével összefüggésben szükségszerűen felmerülő költségek átvállalása

Tovább

Magabiztosan és jó érzéssel beszélheti át velünk terveit

Pontosan az Ön igényeit tartjuk szem előtt.
A legnagyobb kockázati lefedettséggel, a legkedvezőbb díjon juthat hozzá a legmegfelelőbb anyagi forrásokhoz.Kapcsolat