Céges biztosítások

 
Bérlői, vagy bérbeadói felelősségbiztosítás

A kiadásban mindkét félnek rejlik kockázat. A bérleti szerződésben vállalt feltételek megsértése nyomán keletkezett károk fedezésére érdemes előre gondolnia. Lehet ingatlanra, vagy nagyértékű ingóságra is kötni. A pontos feltételek, kockázatok, illetve fedezetetek ismeretében segítünk, hogy mind a két fél bizalomteli, nyugodt légkörben végezhesse azt, amire szerződött.

 

Tovább

Szolgáltató felelősségbiztosítás

Szolgáltató cégekre szabott biztosítás, amely fedezetet nyújt a szerződésben vállaltak nem megfelelő, vagy elmaradt teljesítése által okozott károkra, mely a szerződésén kívüli felekre is kiterjed. Vagyoni károk fedezésére és nem vagyoni károk nyomán megítélt sérelemdíj megfizetésére egyaránt biztonságos védelmet ad cégének.

 

Tovább

Munkáltatói felelősségbiztosítás

Nem csak védőfelszerelés kell, hanem anyagi védőháló is! Munkahelyi balesetek, egészségkárosodások a legkörültekintőbb technológiák és védelmi rendszerek használata mellett is bekövetkezhetnek. Egy munkahelyi baleset, vagy technológiai hiba utáni kártérítés összege akár tízmilliós összeg is lehet, amibe beleroppanhat a cég. Okosan megkötött felelősségbiztosítással mindez megelőzhető.

Tovább

Termékfelelősség

Ön, mint gyártó, importőr, vagy kereskedő felelős azért, amit forgalmaz, legyen az alapanyag, alkatrész vagy végtermék. Ha a terméke bizonyítható módon másnak kárt, vagy egészségkárosodást okoz, azt nehéz kivédeni és nagy összegű kártérítési perek indulhatnak. A legjobb védelem Önnek, védelem a termékének, márkája jó hírének, ha van ez ellen megfelelő biztosítása.

 

Tovább

Környezetszennyezési felelősségbiztosítás

A környezetre veszélyes anyagok, gázok, vegyszerek, melléktermékek, veszélyes hulladékok a vállalkozása létére is veszélyt jelentenek, ha valami módon a levegőbe, vízbe, vagy a szabadba kerülnek. A természetkárosítás helyreállítása, a terület megtisztítása hatalmas költség! Több embert érintő egészségkárosodás miatt indított perekben mindig hatalmas összegekről van szó. Ha veszélyes anyagokat gyárt, vagy ezekkel dolgozik, keressen minket, van megfelelő védelem!

Tovább

Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítás

Emberek vannak minden poszton és aki dolgozik, az hibázhat is. A vezetők döntései nyomán keletkezhetnek károk, melyek az anyagiakon túl a cég hírnevét, sőt működését is veszélyeztethetik. Lehet ügyvezető, igazgatósági tagok, tulajdonosok - ahány cég, annyiféle kockázat és megoldás létezhet. Jogvédelemre, kárenyhítésre, szakértői költségekre, anyagi kárigényekre, cégautó pótlására stb. is kiterjedhet.

 

Tovább

Vállalati vagyonbiztosítások

Minden cégméretre kínálunk egyedi biztosítási megoldásokat: céges ingatlanok mellett gépekre, termelőeszközökre, alapanyag és gyármánykészletekre, de akár készpénzre, vagy egyéb nevesített kockázatra is.

Akár székhelye, telephelye az adott ingatlan, akár saját vagy bérlemény sajnos abból kell kiindulni, hogy bármi megtörténhet. Természeti károk, emberek okozta kár, vagy előre nem látható veszteség egyaránt előfordulhat. Biztosítsa be vagyonát, hogy működőképes maradjon a vállalkozása. 

KOMBINÁLT CÉGES VAGYONBIZTOSÍTÁSOK

A vállalati vagyonbiztosítások jelentős része kombinált, az adott igényt, kockázatokat leginkább lefedő biztosítási csomag, mely vagyon-, és felelősségbiztosítást egyaránt tartalmazhat. 

A vállalati vagyonbiztosítás egy felelős cégvezetői  gondoskodás része, amely túlmutat a tényleges vagyoni elemeken, hiszen életek, egzisztenciák, karrierek megtartása a cél.

Tovább

Magabiztosan és jó érzéssel beszélheti át velünk terveit

Pontosan az Ön igényeit tartjuk szem előtt.
A legnagyobb kockázati lefedettséggel, a legkedvezőbb díjon juthat hozzá a legmegfelelőbb anyagi forrásokhoz.Kapcsolat